Jetske Geerts

Van kleins af aan is sporten mij met de paplepel meegegeven. Hoewel ik een enorme passie voor dansen ontwikkelde, was de beslissing om lichamelijke opvoeding te gaan studeren evident. Zowel tijdens mijn studies als tijdens mijn dansopleiding, begon ik het belang in te zien van een optimale voeding om tot goede resultaten te komen. De keuze om nog voedings- en dieetkunde bij te gaan studeren was dus snel gemaakt. Na zelf uren bij de kinesist doorgebracht te hebben na een zware knieblessure, heb ik mij de bemerking gemaakt dat enkel sportspecifieke training niet genoeg is om blessures te voorkomen. Ik wou daar dieper op kunnen ingaan en ben zo op het idee gekomen om een opleiding te gaan volgen tot personal trainer. Deze sector bleek alles te hebben wat ik zocht en kon mij even hard boeien als het dansen! Ik tracht mij nog steeds zoveel mogelijk bij te scholen om niet alleen de sporter, maar iedereen met een bepaald doel zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Het is een prikkelende leerschool waarin ik de 2 belangrijkste pijlers, voeding en beweging, in één concept kan samengieten om zo goed mogelijke resultaten te bereiken. Kunnen samenwerken met Frédéric was een uitgelezen kans gezien wij beiden tot doel hebben om mensen op verantwoorde manier (terug) te kunnen laten bewegen/sporten.

HOOFDOPLEIDINGEN

Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen

UGENT

Bachelor in Voedings- en Dieetkunde

ODISEE Gent

Certified Personal Trainer

NASM

Alumni bijscholing sportvoeding

Universiteit Gent

Opleiding herborist

Syntra Oudenaarde

NASM Personal Trainer

Physical Coaching Academy

FAT-Tool (Fascial Abrasion Technique)

Human motion

How to train women and the female athlete

UP Fitness London

Program Design & Periodisation

Wolfgang Unsöld (YPSI Germany)

Nutrients, Hormones & the Nervous system

Wolfgang Unsöld (YPSI Germany)

Biomechanical tape/ dynamic tape

MSP Nederland

Workshop Kettlebell training

Physical Coaching Academy

Workshop Olympic lifting

Physical Coaching Academy

YPSI semi-private internship

Wolfgang Unsöld (YPSI Germany)

Movement analyses and & injury pre-/rehabilitation

Wolfgang Unsöld (YPSI Germany)

Sportspecific training and business

Wolfgang Unsöld (YPSI Germany)

Essentials of healthy nutrition

Physical Coaching Academy

Program design

Physical Coaching Academy

Workshop Strongman training

Physical Coaching Academy

Stretch To Win – LEVEL 1

Institute Fascial Stretch Therapy™

Jens Declerck

Ons lichaam is gebouwd om te bewegen. Dit inzicht stimuleer ik steeds via een kwalitatieve, duurzame en individuele begeleiding. Dit doel bereik ik via manuele behandelingen en een structurele – indien nodig osteopatische aanpak, gecombineerd met oefentherapie.
Mede door mijn professionele ervaring, gesterkt door mijn passie voor de loopsport, ben ik mij de laatste jaren gaan verdiepen in loopblessures en de revalidatie hiervan.

HOOFDOPLEIDINGEN

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (2012)

KU LEUVEN

Osteopathie (2017)

BELSO

Myofasciaal Therapie: Dry Needling (2019)

TRIGGER

Sportosteopathie (2019)

BELSO

Maïté Vandevyvere

Als kinesitherapeut probeer ik problematieken steeds manueel te benaderen in combinatie met oefentherapie. Ik hecht veel waarde aan preventie en zelfzorg bij de patiënt, daarom probeer ik ook steeds tips mee te geven om zichzelf weerbaarder te maken tegen (eventueel) volgende letsels. Om mezelf nog meer te ontwikkelen als kinesitherapeut ben ik momenteel de postgraduaatopleiding manuele therapie aan het volgen. Ik probeer mezelf ook op andere vlakken van de kinesitherapie regelmatig bij te scholen, zodat ik over de meest recente middelen en kennis beschik om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

HOOFDOPLEIDINGEN

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (2019)

UGENT

Postgraduaat Manuele Therapie (2019 – 2020)

UGENT

Postgraduaat Dry Needling (2020-2022)

TRIGGER

NASM™ Personal Trainer (2019)

PHYSICAL COACHING ACADEMY

Jasper Van Lancker

Mijn taak als (sport)kinesitherapeut bestaat erin om u zo snel mogelijk terug op het juiste (bewegings)pad te krijgen én te houden. Om de optimale balans te herstellen maak ik gebruik van technieken uit manuele therapie, dry needling en gerichte oefentherapie. Ik streef ernaar om mijn kennis en vaardigheden continu bij te schaven, nooit te oud om bij te leren. Als ex-lange afstandsloper kan ik daarnaast terugvallen op de nodige ervaring in de loopwereld. In mijn vrije tijd draag ik sport hoog in het vaandel en pik ik zelf af en toe een sportieve uitdaging mee. Opnieuw plezier laten beleven aan beweging is het doel waar ik met veel ambitie bij elke patiënt voor ijver!

HOOFDOPLEIDINGEN

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (2013)

UGENT

Postgraduaat Manuele Therapie (2014)

UGENT

Dry Needling (2016)

IMFT

NASM™ Personal Trainer (2018)

PHYSICAL COACHING ACADEMY

Pepijn Vermassen

HOOFDOPLEIDINGEN

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

UGENT

Frédéric Vereecken

Als therapeut hecht ik veel waarde aan een manuele therapie, gekoppeld aan oefentherapie. Het opsporen of wegwerken van mogelijke zwakke schakels, blokkades of mobiliteitsbeperking spelen hierbij een belangrijke rol. Om dit te bereiken maak ik gebruik van manuele therapie, dry-needling, osteopathische manipulatietechnieken, etc.
Na mijn actieve carrière als voetballer heb ik me de afgelopen jaren professioneel verdiept in high performance begeleiding en revalidatie, met in het bijzondere de atletiek.
Naast mijn activiteiten bij Revo Sport ben ik ook actief als kinesist binnen de Vlaamse Atletiek Liga (VAL) en het BOIC. Hierdoor ga ik geregeld mee op stages, wedstrijden en kampioenschappen. . Ik heb als doel mijn passie voor sport te integreren in jouw revalidatie.

HOOFDOPLEIDINGEN

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

UGENT

Postgraduaat Manuele Therapie

UGENT

Performance Specialist

EXOS

Dry Needling

IMFT & DRY NEEDLING GENT