fbpx Skip to content

STRONGER. TOGETHER.

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training (SGT) is een perfect alternatief indien je liever in groep traint maar toch graag intensievere begeleiding wil. In een SGT train je in groepjes van maximaal 6 personen onder de deskundige begeleiding van een van onze personal coaches. De training duurt telkens 1 uur en bestaat uit een mix van kracht, conditie en flexibiliteit. Gezien de groepjes klein zijn, kan steeds rekening gehouden worden met ieders niveau! Bij aanvang van de sessies zal een online intake worden afgenomen zodat wij een goede inschatting kunnen maken van ieders niveau en eventuele kwaaltjes of blessures.

VOOR WIE?

SGT is geschikt voor iedereen die graag in groepsverband traint, maar ook graag de uitdaging heeft om gericht te werken onder het oog van een gediplomeerde personal coach. Ook mensen die na een 1 op 1 traject graag nog verder willen blijven trainen onder begeleiding, kunnen perfect in de SGT’s instappen!

PRIJZEN

20 Beurten

340 €

17€ per les

10 Beurtenkaart

200 €

20€ per les

Losse beurt

25 €

Cadeaubon

... €

Voor het aankopen van een beurtenkaart, klik op een les naar keuze en volg de verdere instructies. Wil jij graag bijkomende informatie? Komen de uren van de SGT je niet goed uit? Kan je met enkele vrienden zelf een groepje vormen? Aarzel dan niet contact op te nemen via jetske@revosport.be! Vanaf 4 personen is er altijd de mogelijkheid om je eigen SGT-groep te vormen.